In 2018 is er veel tijd en energie in het ontwikkelen van het online magazine gegaan. Zowel door de bijdrage van derde, WRITERS als het aansturen van materiaal door NICEWAY. Super trots op alle input van alle ondernemers die er ingestoken is in het NICE Magazine in 2018. Maar door de energie en sfeer van het LIVE event op 21 december 2018 is er besloten om verder te gaan met het organiseren van NETWERK EVENTS 4 X PER JAAR.

IPV het online NICE Magazine.

Onder de naam NICE POINT.
Te vinden in een besloten FB groep of op Linkedin.

NICE POINT is een groep voor mensen die zich inzetten voor duurzaamheid en positieve impact. Samen maken we het verschil voor een betere wereld! In deze groep inspireren we elkaar en delen we mooie dingen. Wat we zelf doen en wat ons bezighoudt. Maar ook tips voor interessante artikelen en interessante events.

Wat is voor jou ‘NICE POINT’? Het maakt niet uit of je al langer met duurzaamheid bezig bent of nog op zoek bent wat je ermee wilt doen. Je kan al je vragen stellen en er is altijd wel iemand in de groep die je verder kan helpen!

Rond elke seizoen wissel van het jaar organiseren we een borrel op een mooie locatie in Sittard-Geleen. Check dus ook even de events!

“Samen groener doen”
7 vragen die gaan over duurzaam leven. De vragen zijn samengesteld door 7 verschillende groene ondernemers. Een gezamenlijk initiatief. Want samen “caring is sharing”Groenrijk staat voor gezamenlijke passie voor groen.

Astrid Deckers “De groene knoop”

Ellen Schreuders “Soupa Doupa” 

Miriam Bor “Personal Touch Travel

Marieke Baselmans “Flow’s Boekensteun

Bianca Kruitz “Meesterherboriste

Ilona Hurkens en Marga Goethem “Cayboo

Anneke Simons “Er is Plek

NICE “writers”

Caroline

Ik ben Caroline Vieira en mijn passie is schilderen en tekenen, vooral met aquarel, pen en inkt. Mijn grote inspiratiebron is de natuur. Ik combineer graag vorm en kleur, eventueel in combinatie met tekst, om zo mijn gevoel over te brengen in beeld.

Duurzaamheid pas ik toe door met respect voor de natuur, bewust en spaarzaam met materialen om te gaan.

Ingrid

Vanuit de hoek van theater, dans, expressie, sociaal cultureel werk … doorgegroeid naar  coaching, training en yogadocent; begeleiding van mensen op het levenspad waarbij het gaat om levenskunst: jezelf ontwikkelen tot wie je in jouw kern kunt/wilt zijn. Zo sta ik zelf ook in het leven.

Mischa

“Goed eten begint bij Goed koken” Als Leefstijlkok inspireer en motiveer ik iedereen die graag wil leren om smaakvol en gezond te koken. Dit doe ik door korte kookcursussen te organiseren, via een online programma : maar vooral door bij mensen thuis te koken! Stap voor stap brengen we kleine (en grote) veranderingen aan in het dagelijks eetpatroon. We gaan op inkoop maar het praktisch bezig zijn in de keuken staat echt centraal! Allergieën – diabetes “dieet… etc! Ik heb de recepten en de kunde om vanuit elk perspectief aan de slag te gaan!

Joyce

Duurzaam bouwen en energietransitie. Dat zijn mijn passies en ik hoop dat ik anderen kan motiveren om er ook mee aan de slag te gaan. Daarom help ik bedrijven en particulieren bij nieuwbouw, renovatie en het inrichten van duurzame bedrijfsprocessen. Dankzij jarenlange ervaring weet ik welke mogelijkheden er zijn en hoe je optimaal gebruik kunt maken van subsidiemogelijkheden.

MIRIAM

Ik ben Miriam Bor eigenaar van reisbureau Miriam Bor Personal Touch Travel.
Reizen is mijn passie; ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als zelfstandig reisadviseur stel ik jouw mooiste reis op maat voor je samen. Nu vraag je je vast af; gaat duurzaamheid en reizen samen? Duurzaamheid is in de reisbranche een zeer actueel thema. Het is heel belangrijk dat wij op reis respectvol omgaan met de natuur, cultuur, milieu en mensen op de vakantiebestemming,  zodat ook onze volgende generaties kunnen blijven genieten van al het moois wat deze aarde te bieden heeft.

Nicole

Met NICEWAY beweeg ik jou om voluit te leven. Door te kiezen voor eenvoud om bewuster in je leven te staan. Door middel van outdoor training en online tips wil ik je helpen om je leven te vereenvoudigen. Door te vertragen, bewustwording te vergroten, patronen te doorbreken en te werken aan een gezonder leven. Niet omdat ik het allemaal al bereikt heb, maar omdat ik ernaar verlang dat meer drukke mensen herontdekken hoe leven met aandacht eruitziet.

Oprichter van het e-magazine NICE